За феновете на Game of Thrones и White Walker

White Walker вече е на пазара

white-walker-уиски

Лимитираната серия вече е на българския пазар!
Веднага ни прави добро впечатление с красивата бутилка, вдъхновена от снежни светове на Game of Thrones. Заледеният дизайн крие седем различни картинки, които се разкриват пред нас, когато изстудим шишето. А то, за приятна изненада, е от 750 мл.

Джони Уокър се гордее с това лимитирано уиски издание, вдъхновено от най-загадъчните и страховити герои от HBO® Game of Thrones – White Walkers. Създаден от специалиста по уиски Джордж Харпър, заедно с екипа от експерт-блендери в Джони Уокър, това иновативно уиски се сервира най-добре директно от фризера, като отразява охлаждащото присъствие на „Уайт Уокърс“.

Този лимитиран бленд ще ви заведе право към замръзналия север със своя ледено бял и син дизайн, заедно с легендарния Джони Уокър, който сега е допълнен с броня, за да се впише в редиците на силите на Нощния крал. Използвайки технологията за мастило, чувствителна към температурата, на феновете ще се напомни, че „Зимата е тук“ от неочаквано графично ледниково разкриване на бутилката, когато е замръзнала.

Бутилката няма възможност за персонално гравиране!
Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*