Никой не иска оставката на Симеонов, освен Народа

Ще подаде ли оставка вицепремиера?

оставка-валери-симеонов

Последните дни най – обсъждания човек в държава стана вицепремиера Валери Симеонов, защото нарече протестиращите майки на деца с увреждания „Кресливи майки с уж болни деца“. Това предизвика лавинообразно недоволство в социалните мрежи, което от своя страна предизвика масови протести пред Министерски съвет и в няколко областни града.

Очаква се протестите да нарастват с всеки изминал ден, защото в него се включват все повече хора, съпричастни със съдбата на тези жени и недоволни от непристойното поведение на Вицепремиера, който не веднъж се е държал като богопомазан. Дори гласоподавателите на Обединените патриоти са възмутени от поведението на Симеонов и поискаха неговата оставка.

Но защо Никой от управляващите не иска оставката на Симеонов?

Борисов не иска оставката на Симеонов, защото щяло да падне правителството, а след това предсрочни избори! Това изключително много притеснява премиера, защото с всеки изминал ден избирателите на ГЕРБ се топят, защото третия кабинет на Борисов беше белязан от скандали и протести!

А Каракачанов, не иска оставката на вицепремиера, защото може би, това ще е последния път в който ще е в управлението. Самото влизане на Обединените патриоти във властта е една случайност, която се дължи на националистически настроения от които се възползваха „Патриотите“.

Само и единствено Народа, клетия български народ, лъган и ограбван иска оставката на Симеонов!
Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*