Майка роди 21-то си дете!

Многодетна майка роди 21 деца

най-голямото семейство

Най-голямото семейство във Великобритания се увеличи с още един член. Сю Радфорд роди за 21-ви път. Не, не сте прочели грешно, малката Бони Рей е 21-ото дете на 43-годишната майка и 48-годишния баща, Ноел.

Цяла Великобритaния бе изумена от телевизионното интервю на родителите и многобройните им деца, които могат да запълнят цяла класна стая. Оказа се, че Сю и Ноел са започнали да разрастват семейството си твърде рано – тя забременяла за първи път, когато била само на 13, а той на 18. И от тогава до днес очевидно не могат да спрат процеса на размножаване. Още преди няколко месеца, когато разбрали за 21-вата бременност, многодетните родители издали, че са изненадани от факта, че ще имат още едно дете, защото си били обещали, че ще се спрат до 20-ото.

Гостуването на голямото семейство в телевизията предизвика бурни реакции в интернет пространството – от възхищение до обвинения в престъпление. Споделяме ви някои от тях: „Не мога да повярвам, че 18-годишно момче е направило бебе на 13-годишна. Това е престъпление!“ „Имат прекрасни деца, но е изключително странно, че са започнали да правят бебета, когато тя е била само на 13.“
Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*