Дневен хороскоп 17 септември 2018 г.

Хороскоп 17.09.2018г.

дневен хороскоп

Овен Днес трябва да обичате. Но не когото и да е, а самия себе си. Помнете, че ако не изпитвате добри чувства към особата си, няма как да сте полезни за тези, които обичате. Това не значи, че трябва да престанете да се усъвършенствате.

Телец Днес е един много подходящ ден за това да се сдобиете с нещо ново. Ако сте сами това може да е нова любов. Който не рискува – не печели. Нека всички нови неща ви носят само щастие!

Близнаци Докато другите се обичат вие ще трябва да поработите. Е, може и да поиграете малко, важното е, че ще създадете нужното впечатление особено ако се касае за работа в дома. Така може да заслужите повече целувки и нежност от обикновено.

Рак Днес на партньора ви ще му е странно поведението ви. Най-вероятно наистина ще има нещо странно и това ще сте именно вие. Какво пък има и такива дни важното да си го признаете и да помолите за време, в което да отмине.

Лъв Днес е ден за планове. Съвместни. Каквото и да ви се иска ще е добре да го обсъдите с партньора ви и да се съобразите с неговото желание. Спомнете си кой последният път е направил компромис и се съобразете с отстъпилия.
Дева Днес е ден за подаръци. Този път подаряващият трябва да сте вие. Използвайте таланта си, свързан с красотата на дребните детайли. Никой не очаква от вас да действате професионално, важното е да е от сърце, а това си личи.

Везни Ако все още не сте сериозно обвързани днес е много вероятно да се случи нещо, което ще ви помогне за това да срещнете своята сродна душа. Все пак преценете добре всички плюсове и минуси и тогава вземете решение.

Скорпион През последните дни отношенията с партньора ви са като разходка по острието на бръснача. Трябва добре да си помислите кой има вина за това нещо. Спазете добре причинно-следствените връзки, това ще добре за вас, дори да трябва да се извините за нещо.
Стрелец Днес ще сте склонни да измъчите партньора си с неразбираемото си поведение. Каквото и да е направил – не го заслужава. Ако нещо не ви устройва кажете го направо. Другото е губене на нерви и време.

Козирог Днес настроението ви ще е променливо, но не очаквайте от партньора ви да отгатва на какво се дължи това. Ако имате излишна енергия изчистете къщата и/или сгответе поне три ястия. Да видим дали след това ще имате сили за изясняване на отношенията.

Водолей Ако днес ви е трудно да говорите се обърнете за помощ към музиката. Има много песни, които са създадени именно с тази цел. На вас ви остава само да изберете най-подходящата. Успех!

Риби Днес е ден за влюбване. Да, такива неща се случват неочаквано. Естествено никой не знае колко ще продължи, особено при вас. Затова за начало оставете чувствата си само за себе си.
Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*