4 начина да се обичаме такива, каквито сме

Тези четири начина, ще ви помогнат да обичате себе си такива каквито сте

четири начина да обичаме себе си

„Когато сме щастливи и обичаме себе си,
не се тревожим за глупостите(нашите или тези на другите).“

Представете си какъв би бил светът, ако всички обичахме себе си толкова много, че не се чувствахме застрашени от мнението на другите. от цвета на кожата, от предпочитанията, талантите, образованието им, вещите или липсата на такива , религиозните убеждения, обичаите или склонността им да бъдат такива каквито са.

Ще ви представим четири начина, чрез които да събудите в себе си онази разтърсваща и трансформираща реалността любов към самите вас:

1. Оценете колко специален човек сте
Никога няма да се роди същия човек като вас. Вие притежавате специални дарби и таланти, никой не използва своите по същия начин, както вие. Вие имате уникално присъствие и перспектива. Вашият начин на мислене е уникален. Вървите по собствен уникален път. Втори като вас няма.

2. Обсипвайте се с утвърждения
Няма нужда да ги казвате пред огледалото, да се прегръщате или да ги записвате в тефтерче, но ако искате да обърнете нещата в своя полза, трябва да препрограмирате мозъка си да мисли различно.
Ето някой утвърждения, които могат да ви помогнат:
– Аз мога;
– Аз съм успешен;
– Получавам всичко, което живота ми предлага и т.н.
3. Правете неща, които обичате
Когато постоянно се отричате от себе си, от хората, от храната , нещата и преживяванията, които ви карат да се чувствате най – живи, вие изпращате доста противоречиви послания към Вселената.
И ако сте от хората, които поставят нуждите на другите пред своите собствени, сложете себе си на първо място.
Грижете се за себе си сякаш сте най – страхотния човек на света.

4. Направете промяна
Какво ви минава през ума, когато погледнете в огледалото?
Какво се случва вътре във вас, когато видите човек, който е постигнал големи успехи в нещо, което вие бихте искали да правите, но никога не сте се осмелявали да опитате?
Обърнете внимание на словесната тирада, която преминава през ума ви, ако се държите отвратително към себе си, пренастройте се веднага.

Тези четири начина, ще ви помогнат да обичате себе си такива каквито сте, да се самоусъвършенстване, да се почувствате удовлетворени от вашето Аз.
Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*