Хороскопа днес – 03.04.2018г

дневен хороскоп

Овен
Макар, че се чувствате несигурни в думите си и непрекъснато се чудите дали казвате правилното нещо на точния човек в точното време, днес имате ясна стратегия за всеки ваш ход, който правите, особено около другите Овни. Не анализирайте нещата твърде много, за да не си докарате главоболия. Опитайте се да не вземате всичко толкова сериозно и се оставете на съдбата, тя си знае работата.

Телец
Днес сте изключително спокойни в разговорите си с другите. Казвате нещата така, както са и околните ги приемат с интерес. Нямате причина да криете истината, затова сте щастливи да разкриете информация на всеки желаещ слушател. Бъдете внимателни, да не засегнете бизнес интересите ваш партньор, колега или приятел. Ако чуете някаква тайна информация днес, запазете я за себе си, защото ако я разкажете на други хора, това ще ви донесе само проблеми.

Близнаци
Днес сте много активни и имате огромна енергия. Използвайте я във ваша полза, защото може да не трае дълго. Обикновено прескачате от едно нещо към друго и сте прекалено вятърничеви, но днес се опитайте да довършите всеки започнат проект до край, което ще ви донесе успех и адмирации. Може да се наложи, да откажете помощ на ваши колеги, но това е добре, защото днес трябва да довършите всичко с което сте се захванали. Направете това, което трябва да направите.

Рак
Бъдете внимателни днес, за да не се изолирате от останалата част на света. Може да се колебаете да говорите с хората около вас, но го направете, дори и да имате чувството, че те са недостойни за вашето внимание. Може би смятате, че вашите проблеми са по-важни и че другите са твърде загрижени за повърхностните неща и им е трудно да разберат истинската дълбочина на вашата природа. Изолирането със сигурност няма да помогне за излизане от тази ситуацията. Наистина трябва да комуникирате повече.

Лъв
Днес може да говорите, сякаш притежавате много житейски мъдрости. Може би е така, но това не означава, че трябва да сте арогантни с другите. Думите ви днес звучат, като на мъдрец, вещ във всяка тема. В резултат на това може да се разочаровате от другите, които не са толкова вещи и образовани. Не е вашата работа да преценявате, кой колко може и знае. Помогнете на другите да видят цялостната картина на нещата, вместо да ги смятате за недостойни.
Дева
След като Девата днес е взела решение да направи нещо, едва ли някой може да промени това. Вие сте посветени на вашите планове и цели. Наличието на тази солидна основа, която сте поставили, ще позволи на другите да ви подкрепят ефективно. Вие сте надеждни и спокойни днес, възползвайте се от това. Другите днес ще зависят от вас и ще са на разположение. Не позволявайте да се затваряте в себе си. Това е времето, когато трябва да сте с гордо вдигната глава.

Везни
Може да бъдете намусени и студени, когато става въпрос за фактите, но ги приемете колко се може по – бързо, защото това е реалността. Може би не сте сигурни в чувствата си и как се изразявате, но хората никога не биха могли да разберат това, защото сте толкова добри, че показвате само силната воля на вашата личност. Бъдете внимателни, със споделянето на лични неща и планове, защото днес сте твърде уязвими и околните биха се възползвали от това.

Скорпион
Вероятно днес се чувствате малко самотни, може би дори изолирани. Може би мислите, че никой друг няма същите мисли, които минават през главите ви, но грешите. Ще бъдете изненадани да научите колко хора, са на вашата вълна. Но по – добре не споделяйте тези мисли с никого, особено сега. Просто знайте, че не сте сами и че имате близки и приятели на които може да се доверите за съвет.
Стрелец
Ако имате възможност да учите някой урок, не се колебайте да го направите. Вероятно има някой около вас, от който можете да се поучите. Имайте търпение и се изразявайте ясно, за да оправите нещата и да направите първата крачка по правилния за вас път. Не се осланяйте на вашето знание. Приемете ще нещата ще се подобрят за вас и за всички останали наоколо, когато се отдадете на безгрижие.

Козирог
Може би днес се колебаете да поемете инициативата. Вместо това предпочитайте да изчакате и да видите как ще се развият нещата, от само себе си, преди да направите какъвто и да е ход. Най-добре е да се доверите на интуицията си и да поставяте под въпрос всяко нещо. Просто знайте, че днес е по – добре да действате сигурно, отколкото да вземате прибързани решения.

Водолей
Ще се чувствате все по – некомфортно, с напредването на денят. Може би това се поражда от затруднената комуникация с останалите, което не е типично за вас. Проблемът е, че просто не знаете какво да кажете или направите, пред хората. Може би смятате, че сте загубили контрола над нещата, но не се отчайвайте. Това е само фаза, която съвсем скоро ще премине. Трябва да се върнете към пълноценната комуникация със себе си и околните.

Риби
Днес може би сте песимистично настроени към света. Изведнъж чашата е наполовина празна и всичко изглежда мрачно. Чувствате се, че обикаляте в кръг. Може да си зададете въпроса: „Защо правя това?“. Възможното днес изглежда невъзможно, но трябва да се доверите на интуицията си, за да може отново да видите чашата наполовина пълна.
Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*