Има оставки…..Няма оставки

Ще се приемат ли оставките на тримата министри?

оставки на министри, инцидент своге

Този филм май вече сме го гледали и то не веднъж.
Свидетели сме на добре позната стратегия от страна на политическа партия ГЕРБ, когато се случи нещо, стане напечено и усетят общественото недоволство се подават оставки, а след стихване на напрежението оставките не се приемат под довода, колко добри специалисти са министрите в оставка.

Първо беше Делян Добрев:
„Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев бил поставен под силен натиск и затова било логично да подаде оставката си пред парламента, но сега имал възможност да направи нова преценка. Това каза шефът на правната комисия в НС и народен представител от ГЕРБ Данаил Кирилов в понеделник пред БНР по повод новия прецедент, който се създаде около скандала, станал известен като КУМгейт.“

Второ Министъра на енергетиката Теменужка Петкова: Въпросът е решен – оставката на енергийния министър Теменужка Петкова няма да бъде приета и тя остава на поста си. Това обяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов пред БиТиВи.
Това решение е било взето на среща при премиера, на която са били повечето министри днес, уточни той.

Трето Социалния министър Бисер Петков:
„Премиерът Бойко Борисов няма да приеме оставката на социалния министър Бисер Петков, съобщи министър-председателят от Турция. „Казах му сутринта на Бисер Петков да отива на работа, да си продължава дейността“, допълни той. “
И днес отново имаме Дежавю, че нещата ще се повторят, питате се защо?
Защото може би всичко е един добре съгласуван и сценарии, който се разиграва, пред милионната публика наречена български народ.

Ще се поеме ли политическа, отговорност за инцидента в Своге, очакваме да разберем!?
Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*