Властите задържаха извършителите на убийството край Наречен

Убийството край Наречен - разкрития

ubiistvo-biznesmen-narechen

Властите задържаха извършителите на убийството на софийския бизнесмен Венцеслав Маринов, станало край Нареченски бани, съобщи прокуратурата.

Това са баща и син Севделин и Марин Боюклиеви на 47 и 26 години. Според разследването основният мотив за убийството на софийския бизнесмен край Нареченски бани е заради неуредени финансови взаимоотношения, тъй като тримата били съдружници в крайпътно заведение в Нареченски бани. Това съобщи окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

По първоначални данни мъжът бил повален от удари от Венцеслав и бащата в заведението и започва ръкопашен бой.Тежкото криминално престъпление е извършено на 21 март в самия ресторант. След това бащата и синът, които пребили до смърт съдружника си, се опитали да прикрият следите. Напъхали тялото на убития в бидон, който изхвърлили в река Чепеларска, на пет километра след селото. Изгорили и дрехите, по които имало кървави следи.

Въстановени са записите, от охранителната камера, която ги е издала.
Повдигнато е обвинени срещу двамата задържа, за предумишлено убийство, като според законът наказанието за такъв тип престъпление е лишаване от свобода между 10 и 20 години.
Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*